Fönsterputs i Stockholm

Vi putsar dina fönster Snabb och smidig service

Vi fixar fönsterputs i hela Stockholm, snabbt och effektivt och med perfekt slutresultat. Vi putsar fönster i alla lägen, från den egna villan eller lägenheten till hela hyreshus eller stora kontorsbyggnader. Våra fönsterputsare är noggranna och erfarna och arbetar snabbt och effektivt, med minimal störning för dig och skinande blanka fönster som slutresultat.

Fönsterputs Lägenhet

Fönsterputs lägenhet – Vi ger dig fast pris på in- och utvändig fönstertvätt i lägenhet baserat på lägenhetens storlek och beroende vilken typ av fönster du har.

BOKA FÖNSTERPUTS

Fönsterputs Villa

Fönsterputs villa – Vi ger er en kostnadsfri offert. Innan vi lämnar ett pris kommer vi ut och tittar på er villa. Det bästa, ni behöver inte ens vara hemma när vi gör det.

BOKA FÖNSTERPUTS

Fönsterputs Företag

Fönsterputs företag – När du behöver fönsterputsning på företaget är det viktigt att arbetet stör så lite som möjligt. Vi anpassar oss efter dina behov.

BOKA FÖNSTERPUTS
RUT-avdrag

Vilka regler gäller för fönsterputsning?

Rut-avdraget gäller för hushållsnära tjänster som utförs hemma hos dig. Där ingår normalt fönsterputsning och därför betalar du bara halva arbetskostnaden när vi kommer hem till dig för att tvätta fönster.

Du behöver inte göra någonting, förutom att betala mindre. Vi sköter all administration hos Skatteverket och gör avdraget direkt från fakturan.

Vill du boka fönsterputs Stockholm? Gör din intresseanmälan på hemsidan redan idag så återkommer vi till dig för att bestämma tid. Välkommen!

+46738787656