Företagsstädning

Behöver ditt företag eller organisation professionell lokalvård?

Vi hjälper er att hålla det välstädat på hela arbetsplatsen! Som företagskund hos oss kan du beställa allt från en engångs städning, löpande lokalvård, till specialanpassade serviceprogram. Ni bestämmer hur ofta vi ska komma. Dessutom fyller vi på med förbrukningsvaror som hygienartiklar och kontorsmaterial.

Kontorsstädning

Välkommen att anlita oss för regelbunden städning av kontor eller andra företagslokaler. Genom att samarbeta med oss försäkrar du dig om att dina anställda får en ren och fräsch arbetsmiljö att utvecklas och arbeta i.

Kontakta oss

Bygg & Industristädning

Vi har lång erfarenhet av städning till industrier och byggföretag. Beroende på vad det är för miljö som behöver städas så anpassar vi oss därefter. Vi ser till att det är välstädat i bodarna och att materialet är påfyllt utan att ni behöver tänka på att det skall beställas!

Kontakta oss

Lokalvård

Söker du kompetent lokalvård i Stockholm? Välkomna att kontakta oss! Vi erbjuder lokalvårdstjänster av högsta kvalitet. Våra medarbetare har alla flera års erfarenhet av städbranschen och vi lämnar alltid nöjd kund-garanti.

Kontakta oss

Mer än bara städning
Vårt mål är 100% nöjda kunder

Kontakta oss