Har du jobb som är för små för att ringa en byggfirma?

Våra hantverkare och handyman hjälper dig!

Vi hjälper dig med allt inom måleri samt övriga tjänster inom byggsektorn. Här får du hjälp med allt från tapetsering och målning av väggar och tak till fönstermålning, fasadmålning och trapphusmålning - allt med garanti. Vi har erfarna snickare, handymen, målare, elektriker och rörmokare!

Anlita snickare/handyman

En handyman är en händig person som kommer hem till er och fixar till allt smått och gott – Det kan vara allt från att sätta upp gardinstänger, laga gamla möbler eller bygga en riktigt snygg walk-in closet. Oavsett om ni behöver en snickare eller bara en duktig handyman är inga jobb är för stora och inga för små för oss!

Boka en Hemfixare

Anlita målare med erfarenhet

Att måla om utomhus eller inne, tapetsera eller reparea skåpsluckor är tidskrävande arbeten men resultatet kan bli ett lyft för ditt hem eller kontor. Har du inte tid eller kunskap hjälper våra duktiga målare gärna dig.

Kontakta oss

Är du i behov av en elektriker?

Att arbeta som elektriker kräver mer än bara certifikat utan det krävs erfarenhet – våra elektriker har stor erfarenhet och kunskap om de lösningar och problem du, som kund, kan ha i ditt hem, sommarstuga eller på kontoret.

Kontakta oss
Att tänka på

ROT-avdraget

För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter. Gäller arbetet en bostadsrätt så är reglerna, för att kunna nyttja ROT-avdraget, att arbetet ska innanför lägenhetens väggar. Målning av balkong i bostadsrätt är alltså inte heller berättigat till ROT-avdrag, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Vi har duktiga hantverkare, snickare, målare och elektriker. Vi erbjuder tryggt och välutfört hantverksarbete runt om i hela Stockholm.

BEGÄR OFFERT